Csokoládéöntet

Feltöltő: Parmalat
1-20 perc
haladó szakácsoknak
Csokoládéöntet
Egy finom Csokoládészószcsokoládémártáscsokimártás receptekcsokoládé öntet recepta Csokoládéöntet házilag receptcsokiszósz

Hozzávalók:

    • 10 dkg cukor
    • 3 tojássárgája
    • 2 dkg liszt
    • 2 csomag vaníliás cukor
    • 10 dkg étcsokoládé, darabokra törve
    • 500 gParmalat habtejszín
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Habüstben a tojássárgáját a liszttel, a cukorral és a fele habtejszínnel simára keverjük.
2.
A maradék habtejszínt a vaníliás cukorral és a csokoládéval felforraljuk, majd a tojásos habtejszínbe keverjük.
3.
Takaréklángon, állandó kevergetés közben felforraljuk.
4.
Ezután kicsit hűlni hagyjuk.