Csőben sült padlizsános tészta fenyőmagos kéreggel

Feltöltő: Parmalat
Csőben sült padlizsános tészta fenyőmagos kéreggel

Hozzávalók:

    • 500 g rigatoni/óriáskagyló tészta
    • 1 db kb. 40 dkg-os padlizsán felkockázva
    • 2 db bogyiszlói paprika kicsumázva, felkockázva
    • 20 dkg paradicsom felkockázva
    • 2 gerezd fokhagyma finomra vágva
    • 1 kis fej vöröshagyma felszeletelve
    • 1000 g Parmalat habetejszín
    • 20 dkg fenyőmag
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Eszközigény: tűzálló tál
2.
1. A padlizsánt lesózom, hagyom állni egy órát, lecsöpögtetem. A paprikával, fokhagymával és hagymával együtt bő olívaolajban magas lángon megsütöm.
3.
2. Egy tűzálló tálba rakom a tésztát, ráhalmozom a paradicsomot, a sült zöldségeket.
4.
3. Rászórom a magokat, felöntöm a tejszínnel (lepje el). 150 fokos sütőben sütöm egy órát.