Csőben sült padlizsános tészta fenyőmagos kéreggel
Feltöltő: Parmalat

Hozzávalók:
- 500 g rigatoni/óriáskagyló tészta
- 1 db kb. 40 dkg-os padlizsán felkockázva
- 2 db bogyiszlói paprika kicsumázva, felkockázva
- 20 dkg paradicsom felkockázva
- 2 gerezd fokhagyma finomra vágva
- 1 kis fej vöröshagyma felszeletelve
- 1000 g Parmalat habetejszín
- 20 dkg fenyőmag
Elkészítés menete:
1.
Eszközigény: tűzálló tál
2.
1. A padlizsánt lesózom, hagyom állni egy órát, lecsöpögtetem. A paprikával, fokhagymával és hagymával együtt bő olívaolajban magas lángon megsütöm.
3.
2. Egy tűzálló tálba rakom a tésztát, ráhalmozom a paradicsomot, a sült zöldségeket.
4.
3. Rászórom a magokat, felöntöm a tejszínnel (lepje el). 150 fokos sütőben sütöm egy órát.