Birramisu

Feltöltő: Parmalat
Birramisu

Hozzávalók:

    • 1 doboz kávés stout
    • 5 cl narancslikőr
    • 200 g babapiskóta
    • 300 gParmalat habtejszín
    • 50 g cukor
    • 2 csomag vaníliás cukor
    • 2 tojás (nyáron hagyjuk el)
    • kakaópor
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A sört alacsony lángon a felére beforralom.
2.
Egy üvegtál/pohár aljába lerakok egy réteg piskótát, meglocsolom - nem áztatom, locsolom - kicsit a sörrel, pár csepp likőrrel és a cukorral, tojásokkal simára kevert Parmalat habtejszínnel, majd kevés kakaóport szitálok rá.
3.
A rétegzést addig folytatom, amíg elfogynak az alapanyagok, a tetejét megszórom kakaóporral és a hűtőszekrényben összeáztatom egy éjszaka alatt.