Barackos-sajtos csirkemell
Feltöltő: Parmalat

Hozzávalók:
- 1 kg csirkemell filé
- izlés szerint só
- izlés szerint őrölt fahéj
- szükség szerint olaj
- 1 doboz felezett őszibarack konzerv
- 15 dkg reszelt sajt
- 2 dlParmalat főzőtejszín
Elkészítés menete:
1.
A csirkemellet szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, besózzuk és kicsit állni hagyjuk.
2.
Egy serpenyőben kevés olajat forrósítunk, és a csirkemelleket elősütjük benne.
3.
Ezután a csirkemelleket egy tepsibe rakjuk egymás mellé, megszórjuk kevés őrölt fahéjjal, szeletelt barackot rakunk rá, ráöntjük a tejszínt, reszelt sajttal bőven megszórjuk és pirosra sütjük.
4.
Az elején letakarjuk alufóliával, majd a fóliát levéve pirítjuk rá a sajtot.