Baconba tekert szűzérme erdei gyümölcsmártással

Feltöltő: csillagaszat
41-60 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Baconba tekert szűzérme erdei gyümölcsmártással
pikánsszűzpecsenyefahéjszegfűszegvegyes gyümölcshabtejszíntejszínes mártásbantejszínes gyümölcsmártásszűzérmebaconba tekert

Hozzávalók:

    • 250 gParmalat habtejszín
    • 40 dkg vegyes gyümölcs
    • 0,5 dkg szegfűszeg
    • 0,5 dkg fahéj
    • 0,6 l víz
    • liszt a habaráshoz
    • 20 dkg bacon
    • 80 dkg szűzpecsenye
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Mirelit vegyes gyümölcsöt vettem. Készítek fahéjjal és szegfűszeggel fűszerkivonatot. Felrakom kevés folyadékba a gyümit, kicsit megfőzöm, hozzá öntöm a kivonatot, kis cukor. Behabarom liszttel és a habtejszínnel.
2.
A szűzpecsenye szelet oldalát baconba tekerem, és natúron megsütöm. (sót nem raktam rá a bacon miatt, max egy kis bors mehet.)
3.
Krokettel tálalom.