Avokádóhab lazackaviárral

Feltöltő: Parmalat
1-20 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Avokádóhab lazackaviárral

Hozzávalók:

    • 200 g Parmalat habtejszín kemény habbá verve
    • 200 g avokádó mozsárban pépesítve
    • 1 evőkanál finomra vágott friss korianderzöld
    • 2 evőkanál lazackaviár
    • pirítós a tálaláshoz
Bevásárlólista nyomtatása
Az avokádót, ami Közép-Amerikában honos, már i.e. 5000 évvel ezelőtt fogyasztották. Az akár tojásnyira is megnövő magjából hidegen sajtolt olaja összetétele az olívaolajhoz hasonló. A kozmetikai iparban kedvelik, mert táplálja a száraz, öregedő bőrt.

Elkészítés menete:

1.
1. Eszközigény: habverő mozsár
2.
2. A pépesített avokádót elkeverem a felvert tejszínnel, sózom, belekeverem a koriandert. A kaviárral megszórva, pirítóssal tálalom.