Aszalt paradicsomos tojáskrém

Feltöltő: bluesun
1-20 perc
3-4 személyre
kezdő szakácsoknak
Aszalt paradicsomos tojáskrém
petrezselyemfőzőtejszínpikánsaszalt paradicsomtojáskrémtejszínes

Hozzávalók:

    • 100 gParmalat főzőtejszín
    • 6 db tojás
    • 4 db aszalt paradicsom
    • fél csokor petrezselyem
    • 1 csipet (v. ízlés szerint) só, bors
    • 2 ek olívaolaj
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A tojást keményre főzzük, a többi hozzávalóval és a főzőtejszínnel együtt (a són és a borson kívül).
2.
Késes robotgépben krémesre aprítjuk (ennek hiányában összenyomkodjuk).
3.
Végül ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.