Amerikai krémes

Feltöltő: kiralylany79000
1-2 óra
5-6 személyre
kezdő szakácsoknak
Amerikai krémes
a Házi francia krémeskrémesA legfinomabb süti

Hozzávalók:

    • 50 gParmalat habtejszín
    • 7 db tojássárga
    • 20 dkg cukor
    • 20 dkg (0,75 csésze) liszt
    • 1 csomag sütőpor
    • 2 evőkanál kakaó
    • 13 evőkanál víz
    • 7 db tojásfehérje
    • 10 evőkanál cukor
    • 2 csomag vaniliás pudigpor
    • 6 dl víz
    • 4 evőkaná porcukor
    • 1 csomag zselatin
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Tészta: Összekeverjük a hozzávalókat, majd sütőben 6-os fokozaton kb. 20 percig sütjük.
2.
Krém: Kemény habbá verjük a tojásfehérjét a cukorral.
3.
A pudingot felfőzzük a 6 dl vízzel és még forrón összekeverjük a tojásfehérjével, majd ráöntjük a tésztára és még kb. 15 percig 6-os fokozaton sütjük.
4.
Ha a hab már nem ragad, akkor ki lehet venni és hideg helyen hagyni kihűlni.
5.
Teteje: Felverjük a habtejszínt a porcukorral és a zselatinnal, majd a kihűlt tésztára kenjük, végül megszórjuk reszelt csokival.
6.
A kést megvizezve szépen lehet szeletelni.