Almás sertéscomb

Feltöltő: Parmalat
41-60 perc
3-4 személyre
haladó szakácsoknak
Almás sertéscomb

Hozzávalók:

    • 40 dkg sertéscomb
    • 1 fej hagyma
    • 1 db paradicsom
    • 1 db alma
    • 2 dlParmalat főzőtejszín
    • 3 dl húsleves
    • 1 evőkanál liszt
    • 1 evőkanál curry
    • 1 csokor petrezselyem
    • izlés szerint
    • izlés szerint bors
    • szükség szerint vaj
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
Vajon üvegesre pároljuk a kockára vágott hagymát, majd hozzáadjuk a lehéjazott, feldarabolt paradicsomot és a magházától megtisztított, felszeletelt almát.
2.
Meghintjük curryvel, és fedő alatt összepároljuk.
3.
Lábosban felforrósítjuk a maradék vajat, barnára pirítjuk rajta a csíkokra vágott húst.
4.
Sózzuk, borsozzuk, összekeverjük az almás masszával.
5.
Felöntjük a húslevessel, és lefedve 10-15 percig pároljuk.
6.
A lisztet csomómentesre keverjük a tejszínben, a lábasba önjük, és még 5 percig főzzük.
7.
Párolt rizzsel kínáljuk.