Tejszínes sárgarépa krémleves

Feltöltő: Csaba
21-40 perc
5-6 személyre
kezdő szakácsoknak
Tejszínes sárgarépa krémleves
gyors leves receptfokhagymasárgarépafőzőtejszínsárgarépa krémleves recepttejszínes krémlevesrépa leves sós krémkrémleveshétköznapi

Hozzávalók:

    • 500 gParmalat főzőtejszín
    • 50 dkg sárgarépa
    • 1 t.k só,bors
    • 1 kis fej hagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 csomag levesgyöngy
Bevásárlólista nyomtatása

Elkészítés menete:

1.
A répát és a hagymát megpucoljuk felkarikázzuk.
2.
Pici olajon megfonnyasztjuk a hagymát és a fokhagymát, majd rádobjuk a répát és kevés vizzel megpároljuk.
3.
Ha megfőtt felengedjük vízzel és leveskockát dobunk bele, főzőtejszínnel behabarjuk sózzuk borsozzuk és végül összeturmixoljuk leves gyönggyel tálaljuk.