Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen recepteket gyűjt össze a receptdoboz.hu?

A receptdoboz.hu oldalon bármilyen típusú recept helyet kaphat, de a receptek minden esetben tejszínt is használó receptek, legyen az édes, vagy sós.

Hogyan kell receptet feltölteni?

Receptfeltöltés az oldal láblécének bal felső részében levő "Töltsd fel a recepted" gombra kattintva érhető el. Itt néhány lépésben megadhatók a recept adatai, és beküldhetők jóváhagyásra. Fontos: a receptnek tartalmaznia kell valamilyen tejszín alapanyagot: legyen az habtejszín, vagy főzőtejszín.

Miért nem jelent meg a receptem azonnal? Valaki még ellenőrzi előbb?

A recepteket a receptdoboz.hu séfje nézi át, és hagyja jóvá. Így biztosítjuk az oldal minőségét. A számos beérkező recept miatt az elfogadás mindenképp igényel néhány napot. Az elfogadásról emailben értesítjük.

Termék-forgalmazó vagyok. Reklámozhatok az oldalon? Nem találtam médiaajánlatot...

Az oldalon alapvetően nem kívánunk reklámokat megjeleníteni, szeretnénk letisztult, receptekre fókuszáló felületet nyújtani felhasználóinknak. Amennyiben az Ön terméke úgy gondolja, hogy illeszkedik ehhez a tervünkhöz, keresse ügyfélszolgálatunkat.

Hogyan törölhetem regisztrációmat?

Regisztrációja törlését ügyfélszolgálati email címünkre írva kezdeményezheti. Bár nem tudjuk, hogy erre milyen okból kerülne sor, de természetesen jogában áll a regisztrációját töröltetni. A kapcsolat menüpontot megtalálja az oldal láblécében.

Továbbadhatom az itt található recepteket másoknak? Feltehetem a saját weboldalamra?

A receptek megosztására minden recept oldal jobb felső részében elhelyeztünk közösségi megosztásra szolgáló funkciókat. Ezek használatát javasoljuk, és kérjük is, hogy bátran terjeszd az oldalunkon levő recepteket!

A receptek és a hozzá tartozó képes és videós anyagok egyéb úton történő felhasználása az Üzemeltető engedélyéhez kötöttek. Ha ilyet tervez, előtte feltétlenül lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal. Köszönjük!

 

Kívánjuk hogy lelje örömét oldalaink böngészése közben!